Már az EzSource is az IBM-hez tartozik

Könnyebb dolguk lesz azoknak, akik z Systemsre fejlesztenek.

Az IBM bejelentette, hogy felvásárolta az EZ Legacy Ltd. (EZSource) nevű vállalatot, mely alkalmazás-feltérképezéssel- és értelmezéssel foglalkozik. Az EZSource a szoftverek megértésében és vizualizációjában segíti a fejlesztőket, akik ezáltal könnyebben módosíthatják a mainframe alkalmazásokat. Az IBM a tranzakció pénzügyi részleteit viszont nem közölte.

Az IBM és az EZSource együttesen teszik elérhetővé a z Systemsre fejlesztett alkalmazás-kódsorok milliárdjait, így a vállalatok könnyebben azonosíthatják és módosíthatják az alkalmazások azon részeit, amelyek alkalmazásprogramozási interfészeken (API-kon) keresztül csatlakozhatnak a hibrid felhőkörnyezethez. Az IBM lehetőségei kiegészülnek az EZSource felvásárlással, így az alkalmazások megértését támogató képességek gyarapodnak – olvasható a vállalat közleményében.

„Az IBM Mainframe a digitális átváltozás alapvető technológiai eleme. Jelenleg a fejlesztőknek nem könnyű eligazodni az összetett alkalmazás-kódok tengerében.” – mondta Ross Mauri, az IBM z Systems ügyvezető igazgatója. „Az EZSource alkalmazás-feltérképező technológiája felgyorsítja és megkönnyíti a fejlesztők számára az alkalmazások megértését és továbbfejlesztését az üzleti folyamatokkal egyező ütemben.”

  • Kapcsolódó cégek:
  • IBM

Azóta történt

Előzmények