Elindult a Fuso havidíjas prémium streaming filmszolgáltatása

Mától elérhető a Fuso Ecosystems fuso Premium nevű tévé- és internetszolgáltató-független, havidíjas streaming filmszolgáltatása, mindössze két nappal azután, hogy a Magyar Telekom is elindította havidíjas MoziKlubját. A fuso a MoziKlubnál jóval nagyobb, de nemzetközi viszonylatban szerény 300 címes filmkínálattal indult el, melyek a Disney, a Miramax és a Profour Films kínálatából származnak.

Hirdetés

A Disney stúdió filmjei Közép- és Kelet-Európában elsőként a fuso Premium kínálatában érhetők el havidíjas streaming konstrukció formájában, és a Miramax számára is ez az első ilyen típusú piacra lépés a régióban. A Fuso képviselője kérdésünkre elmondta, hogy jelenleg is zajlanak a tárgyalások további 3-4 filmstúdióval. Azt nem kívánta elárulni, melyek ezek a stúdiók, de amint megszületnek a megegyezések, a fuso Premium kínálata akár több ezresre is nőhet.  A szolgáltatás havidíja 2990 forint, de a december végéig előfizetők az első három hónapban 50 százalékos kedvezményben részesülnek.

A fuso Premium jelenleg a 2012-es és 2013-as Samsung és LG okostévéken érhető el, az androidos és iOS-es alkalmazások pedig fejlesztés alatt vannak, megjelenésükre a közeli hónapokban lehet számítani.

Azóta történt

Előzmények