Jól érzi magát Luxemburgban a magyar szexkirály cége

November 17-18-án rendezték meg Luxemburgban az úgynevezett Internetnapokat, egy olyan szakmai-politikai összejövetelt, melyen az állami vezetés és az ipari szereplők találkoztak, hogy a digitális fejlesztések jelenéről és jövőjéről tanácskozzanak.

A természetesen szinte száz százalékban külföldi ipari szereplők nem is tagadták, hogy miért ebben az országban tartják fenn európai, nyugat-európai központjaikat, amikor elmondták, hogy a kedvező adózási feltételek igen nagy segítséget nyújtanak nekik a terjeszkedéshez.

Kiemelt szereplője volt a találkozónak az egyik leggazdagabb magyar, Gattyán György tulajdonában lévő Docler Holding, melyet a cég nyugat-európai felelőse, a luxemburgi központot vezető Czéró László képviselte.

Egy helyi lap beszámolója szerint Czéró megköszönte a luxemburgi kormány eddigi, kiemelkedő mértékű támogatását, melynek köszönhetően a Docler 300 alkalmazottat foglalkoztathat az országban. Az egyébként ma már nagyon sok szakterületen dolgozó, nevében informatikai vállalat kezdetben természetesen itt is erotikus videostreaming szolgáltatásával volt jelen, ám Czéró utalt rá, hogy folyamatosan fejlesztenek, és megemlítette, hogy a netes szolgáltatás bázisán épp a napokban indították el a Hotbird segítségével a Jasmin TV-t.

Előzmények