Dallamcsengő szolgáltatás a T-Mobile-tól

Hamarosan a hívók várakoztatása közben szóló zenéhez hasonló szolgáltatást vehetnek igénybe a T-Mobile ügyfelei, azaz telefonjuk egy a mobilos által választott dallam lejátszásával fogadhatja a beérkező hívásokat.

A szeptember 1-től – Magyarországon elsőként – a T-Mobile ügyfeleinek kínált Dallamcsengő szolgáltatás segítségével a hívó fél a szokásos és egységes csengetési hang helyett a hívott fél által kiválasztott zenét hallhatja majd. A Dallamcsengővel ugyanis egyes telefonszámokhoz dallam rendelhető, kiválasztható, hogy valamely családtag, ismerős vagy kolléga beérkező hívása esetén az adott zene szólaljon meg. A megoldás a telefonközpontokban már megismert zenés várakoztatás korszerűbb, igény szerint személyre szabható, mobiltelefonos változata, külföldön már számos országban sikert aratott. A Dallamcsengő révén például kisvállalkozások a céges előfizetésekre érkező hívásokat egyedi, a vállalkozást megkülönböztető dallammal fogadhatják.

A T-Mobile nemzetközi lemezkiadókkal együttműködve, különböző kategóriákba sorolva a zeneszámok nagy választékát kínálja. Ezekből telefonon – előfizetéses ügyfelek esetén internetes felületen is – egy rövid részlet meghallgatásával a felhasználó választhatja ki, mely dallamokra van szüksége. A Dallamcsengő regisztrációval vehető igénybe, havidíja 300 forint. Az igényelt dallamok egyszeri, 300 forintos díj ellenében saját mappába tölthetők le, ezt követően korlátlan számú hívó félhez rendelhetők.

Azóta történt

Előzmények