Lesz magyar stand a CES-en

Hirdetés

A magyar tulajdonú Dension Audio Systems Kft. önálló standdal és saját fejlesztéseivel képviselteti magát a 2010 januárjában megrendezésre kerülő Las Vegas-i CES (International Consumer Electronics Show) szakkiállításon. A több mint négy évtizedes múltra visszatekintő rendezvényen idén 36 termékkategóriában 2500 cég mutatja be legújabb termékportfólióját, a Dension az autós szórakoztató elektronikai szegmensben debütál a világpiac és a nagyközönség előtt.

„Az általunk fejlesztett legújabb technológia az otthonokban már jól ismert internetes lehetőségeket építi be az autókba, például a wifit. Így akár internetes rádiót is hallgathatunk a kocsiban, de a rendszerünk alkalmas arra is, hogy az autóban utazók elérhessék a világhálót laptopjuk segítségével. Egyebek mellett ezt is bemutatjuk a Las Vegas-i vásáron” – mondta el Orosz-Várkonyi Attila, a Dension Automotive IT-üzletágának vezetője.

Azóta történt

  • A CES igazi sztárja: az USB 3.0

    A korábbinál sokkal gyorsabb adatátvitelt biztosító technológia már komolyan jelen volt a kiállításon, s az év végéig várhatjuk tömeges elterjedését is.

Előzmények