Így néz ki a budapesti Google iroda

Hirdetés

Elkészült a Google budapesti főhadiszállásának vizuális megjelenése. Az enteriőrt a Graphasel Design Studio készítette, név szerint Drozsbyik Dávid, Ördögl László, Vági Oszkár és Tóth Máté munkája.


(forrás: Balázs Attila) [+]

A tervezőkre bevallottan a Széchenyi és a Gellért fürdők voltak igazán erős hatással, de a vízilabda sem maradhatott ki, hiszen a magyar vízipólóra is méltán lehetünk büszkék. A kivitelezésért a Megaplex Kft. felelt, a cég fő profilja a plexi és polikarbonát, így ezekből nem volt hiány.


(forrás: Balázs Attila) [+]

A Google irodái igyekeznek az azoknak otthont adó településre reflektálni, nem volt ez másként a budapesti iroda esetében sem. A víz, a fürdők hangulatát hozták el a dolgozóknak, és elég alapos munkát végeztek.


(forrás: Balázs Attila) [+]

A munka során nem csak vizuálisan, hanem fizikailag is merítettek a fürdők világából, több bútordarabot újraértelmeztek, illetve akadtak, melyeket meghagytak eredeti funkciójukban, csak felújították azokat.

Balázs Attila fényképeiből még többet találni a contemporist.com oldalon. Hogy tetszik az iroda?

Azóta történt

Előzmények

  • Google-Microsoft: szívatások

    A Microsoft rugalmatlansággal vádolja a Google-t, ők viszont azt állítják: a cégnek elég ideje volt a javításra, a szabályokat pedig be kell tartani.

  • Google Cast zenei alapokon

    A támogatott szolgáltatók között a Deezer, a TuneIn és a többi nagy. Okoshangfalat pedig az LG, a Denon és a Sony is gyárt.