Egyszerűsödik a Flash megosztása

Hirdetés

Az újonnan indult Adobe Flash Platform Services for Distribution online szolgáltatásának segítségével a felhasználók és a tartalomszolgáltatók a Flash-alapú alkalmazásokat a telepítőre mutató hivatkozások küldözgetése helyett direkt módon oszthatják meg a tömegekkel.

A felhasználók szemszögéből nézve a szolgáltatás nem csupán azt jelenti, hogy a flash-alapú alkalmazásokat vagy játékprogramokat néhány kattintással megoszthatják ismerőseikkel a weben keresztül. Az Adobe ugyanis gondolt a mobilkészülékek tulajdonosaira is: a jövőben mindenki automatikusan a maga platformjának megfelelő verziót kapja meg a szoftverből. A telepítés folyamata ezáltal jelentősen egyszerűsödik, hiszen nem kell majd a felhasználóknak a megfelelő változat után kajtatniuk.

A fejlesztők és tartalomszolgáltatók emellett a szoftver népszerűsítéséhez vethetnek be új eszközöket, melyek segítségével egyrészt mérhetik a terméket használók számát, másrészt pedig felajánlhatnak kapcsolódó tartalmakat saját programjaikhoz és játékaikhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények