A Freemail-postafiókok mérete 1 GB-ra nő

Hirdetés

Hamarosan megújul Magyarország legnagyobb ingyenes levelezőrendszere, a Freemail – jelentette be ma a szolgáltatást üzemeltető T-Online. A rendszer kezelőfelülete is megújul, de a cég közleménye szerint a felhasználókat mégsem éri majd sokk, mert az egyes menük a helyükön maradnak, és az új ikonok jól felismerhetők lesznek.

Újdonság, hogy a Freemail azonnali üzenetküldésre és internetes telefonálásra is képes lesz. A kezdetben csak az egyes számítógépek közötti hívásokra és a már meglévő Klip kliensek közötti kommunikációra képes funkció a későbbiekben a hagyományos telefonok hívására is alkalmassá válik. A Freemail címtárában telefonszámokat is lehet majd tárolni, és – akárcsak az üzenetküldő szoftverekben – látni lehet majd, hogy a partnerek elérhetők-e. A felhasználók részletes, fényképes adatlapot is közzétehetnek magukról a rendszerben.

A levelezőfelület újítása, hogy az üzeneteket HTML-ben is lehet majd formázni egy egyszerű szövegszerkesztő eszköztár segítségével. A szolgáltatások köre a képmegosztással is gyarapodik: az új Freemailen közvetlenül és egyszerűen lehet képeket feltölteni és továbbítani, valamint külön, időzíthető képeslapküldő szolgáltatást is igénybe lehet venni.

A számos újdonság közül azonban talán a legfontosabb az, hogy a postafiókokhoz járó ingyenes tárhely alapértelmezett mérete 1 gigabájtra bővül. Az új Freemailt kezdetben 10 000 felhasználóval tesztelik, a végleges szolgáltatás ezt követően, várhatóan március végétől válik teljesen publikussá.

Azóta történt

Előzmények