Hirdetés

2014. október 31., péntek

Rovat címlap

Rovat címlap

Mozilla blog rovat

8 elemzés, 111 hír

Minden

 • Játssz a böngészőben!

  A Humble Bundle legújabb csomagja a böngészőben natívan futó játékok világába kalauzolja el vásárlóit.

  Mozilla blog 2 hete 6

 • Húszéves a Netscape, és kijött az új Firefox

  Továbbfejlesztett keresési élménnyel, keresési javaslatokkal érkezik a Firefox legújabb asztali kiadása, emellett az OpenH264 segítségével megjött a WebRTC-be a H.264 támogatás. A mobil verzió pedig streamet küldhet a TV-re és lapkezelés is tökéletesedett. Ráadásul hamarosan tízéves lesz a népszerű nyílt forrású szoftver.

  Mozilla blog 2 hete 87

 • Tedd ki a nagy képernyőre!

  Mobiltelefonos tartalmak televízión történő megjelenítésére tett ígéretet a Matchstick néven indult közösségi finanszírozású projekt.

  Mozilla blog 2 hete 9

Hirdetés

A SES ASTRA elhozza az Ultra HD új korszakát

PR

Az Ultra HD televízió élménye egyre közelebb kerül a nappalinkhoz. A HD minőségnél négyszer jobb, tűéles képet nyújtó Ultra HD rohamléptekkel haladva értelmezi át a televíziózás élményét.

Minden

 • A szabad szoftveres közösség a SZIN-en

  Idén a Szegedi Ifjúsági Napokon kaptunk lehetőséget arra, hogy bemutassuk a szabad szoftvereket a fesztiválra látogató vendégeknek. Rengeteg kérdést kaptunk, érezhető volt az érdeklődés, és sokak számára már nem volt ismeretlen a szabad szoftverek mibenléte.

  Mozilla blog 2 hete 3

 • Android vs. Firefox OS: videók és prezentációk a Mobilkonferenciáról

  2014. szeptember 27-én rendezték meg az Óbudai Egyetem első Mobilkonferencia 1.0 nevű találkozóját. A konferencia az Android és a Firefox OS mobilos operációs rendszerek fejlesztői összehasonlításáról szólt. Cikkünkben a legfontosabb előadásainak prezentációi, illetve videói is megtalálhatóak.

  Mozilla blog 3 hete 22

 • Ma este Okostelefon Akadémia a Millenárison

  Ismét itt az ősz és ismét lesz Okostelefon Akadémia. Az ingyenes rendezvény témája az „Internet of things” – a gépek lázadása?

  M2M 1 hónapja 4

 • Újabb események, amelyeken ott lesznek a Mozilla önkéntesei

  Igyekeztünk izgalmas témákat, nagyon jó nemzetközi előadókat hívni a már ismert hazai előadók mellett; és őszintén el kell mondanom: egész izgalmas lesz az ősz Mozilla-szempontból.

  Mozilla blog 2 hónapja 2

 • A Firefox új trükköket tanult

  Az inkrementális fejlesztés eredményeként új HTTP gyorsítótár szolgálja a böngészés gyorsaságát, és biztonság növelése érdekében a böngésző a webhelyek tanúsítványait a megadott hitelesítésszolgáltató tanúsítványához rendelheti.

  Mozilla blog 2 hónapja 19

 • Ma és holnap Firefox tesztelési nap

  Publikus teszteléssel segíthetik elő a felhasználók a Firefox fejlesztését, még nem késő beszállni.

  Mozilla blog 3 hónapja 7

 • Kinevezték a Mozilla új elnök-vezérigazgatóját

  A Mozilla bejelentette, hogy Chris Beard személyében megtalálta a Mozilla Corporation (MoCo) elnök-vezérigazgatóját.

  Mozilla blog 3 hónapja 0

Minden

 • Itt az új Firefox: videófeliratok és malware-védelem

  A böngésző legújabb verziója hatékonyabban védi felhasználóit a malware-programok letöltése ellen és nóvum az is, hogy a WebVTT segítségével natív módon láthatjuk el a videókat képaláírással.

  Mozilla blog 3 hónapja 46

 • Új Firefox kiadási buli – beszámoló

  Van ok az ünneplésre, hiszen a Firefox új, korszerű megjelenése alapos átalakításokat hozott a motorháztető alatt is. A Magyar Mozilla Közösség mellett a világon közel 25 városban tartottak hasonló kiadási bulikat.

  Mozilla blog 5 hónapja 80

 • Az új Firefox rövid pórázra fogja a bővítményeket

  A legfőbb újdonság az Oldalsáv gomb, illetve az oldalsávokat már kiterjesztések is használhatják. Linux alatt a H.264 videókodek és az MP3, valamint az AAC hangkodekek támogatása emelhető ki. A bővítmények közül jó néhány nem indul el, csak külön kattintásra.

  Mozilla blog 5 hónapja 37

 • Firefox OS szakmai nap – beszámoló és az előadások

  Teltházas szakmai napot tartottak a Mozilla hazai közösségének tagjai a Firefox OS-en történő fejlesztés iránt érdeklődök számára. Az alábbi összegzésben felsoroljuk a főbb témákat, és közzétesszük az előadások anyagait.

  Mozilla blog 5 hónapja 18

 • Firefox OS fejlesztői események a héten

  Csütörtökön a Frontend Meetup Budapest mutatja be a Firefox OS háza táján történteket, szombaton a Firefox OS szakmai nap lesz, és a rutinos fejlesztők a Hackerspace rendezvényen dolgozhatnak együtt.

  Mozilla blog 5 hónapja 0

 • A Firefox OS-ről mindenkinek

  A Pentaschool oktatási központ és a Mozilla hazai közössége a platform megismertetésére ingyenes szakmai konferenciát rendez. És lesz Hackerspace is a Firefox OS-ben járatos fejlesztőknek.

  Mozilla blog 5 hónapja 1

 • Új Firefox kiadási buli

  Kiadási bulival ünnepli a Mozilla Magyar Közösség a Firefox „új arcát”. Előadások, filmvetítés és játékok várják a résztvevőket az ingyenes rendezvényen.

  Mozilla blog 6 hónapja 13

 • Jöhetnek a reklámok a Firefoxba

  A felelős alelnök azt ígéri, hogy nem fogják zavaró tartalmakkal terhelni a felhasználókat.

  Mozilla blog 6 hónapja 71

 • A fantasztikus Veletech

  Ismét kint volt a Mozilla standja Magyarország legnagyobb kütyüexpóján. Egy nappal előtte pedig az Okostelefon Akadémia 6.0 rendezvényen is.

  Mozilla blog 5 hónapja 0

 • Teljesen megújult a Firefox

  Történelmének egyik legnagyobb átalakítása után, megújult felülettel, új funkciókkal érkezik a legfrissebb Firefox. Bevezették az egységes személyes adattárolási szolgáltatást, a Firefox Accounts funkciót.

  Mozilla blog 6 hónapja 225

 • Kütyübarátok Húsvétja

  Ma és holnap a különféle mobileszközök és egyéb hardverek kiállítása zajlik a Millenáris B épületében. Ma este hattól az Okostelefon Akadémia várja az érdeklődőket, holnap egész nap a Veletech 2014.

  Mozilla blog 7 hónapja 3

 • Hazai Mozilla évértékelő – 2. rész

  Egy izgalmas és sikeres év után tekintsük át együtt, hogy milyen eseményeken vettek részt tavaly a mozillás önkéntesek. Mi az, amit sikerült bemutatnunk, milyen programokat szerveztünk. Szerintetek mi az, ami még és már hiányzik?

  Mozilla blog 7 hónapja 10

Copyright © 2000-2014 PROHARDVER Informatikai Kft.