AMD titkok 2016-ból, 90 éves a magyar rádiózás

Hirdetés

Blogoló: Acer

Az év vége a Predator termékekről szól az Acernél. A mostanában kibontakozó brand a játékosokat veszi célba, egyelőre rengeteg monitor és egy tablet fordult meg nálunk, de már küszöbön van a projektor, valamint a Predator notebookok is. Ezekkel végre a Nitro laptop sorozatnak nem kell majd játékosként tetszelegnie, visszakerülhet oda, ahová való, az elit multimédiások közé.

A Predatorok viszont vérbeli gamer fenevadak lesznek, ezt kiválóan mutatja az a 15,6 hüvelykes modell, ami épp jelenleg is tesztlaborunkban izzad. Minden hájjal megkent, négymagos Skylake processzoros, GeForce GTX 980M grafikus kártyás izomgépről van szó, amibe M.2 SSD RAID tömböt építhetünk, optikai meghajtója pedig a Cooler Master által készített, kiegészítő hűtőre cserélhető. Teljesítményéről egyelőre csak annyit mondanánk, hogy a CPU és GPU párosa teljes mértékben ki tudja hajtani a G-Sync technológiát támogató, Full HD felbontású, IPS paneles kijelzőt.

Van ám Acer a Predatoron túl is, például a V7500-as projektor, amit egy gyors teszt erejéig próbáltunk ki. A Full HD felbontású modellt elsősorban otthoni mozizásra ajánlják, három DMD chipes DLP technológiát használ, és a 3D megjelenítést is támogatja. Fényforrása hagyományos, 2500 ANSI lumennel és beállítástól függően 300-6500 órás élettartammal. Feladatának megfelelően rengeteg képbemenettel látták el, a vele szerzett tapasztalataink a blogban olvashatóak.

Megnéztük közelebbről az Acer Iconia One 10 tabletet is, ami a belépőszintű tízhüvelykesek táborát gyarapítja. 1280x800 pixeles IPS kijelzőpaneljét a MediaTek MT8163-as rendszerchip hajtja meg, aminek négy darab processzormagja és Mali-T720 MP2 grafikus gyorsítója van. A memória 1 GB-os, a háttértár 16 vagy 32 GB-os lehet. További részletekért irány az Acer blog!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt